TASTE OF THE CUBAN SANDWICH: SCHEDULE		EVENT HOURS	END
SET UP FOR VENDORS: July 27th Set-up. Breakdown: July 28th. 4:00 PM		11:00 AM	4:00 PM
VENDOR SET UP: 7:45AM, SANDWICH AREA SET UP: 11AM			
Event Welcome by MC: Chris Maloof, Sponsorship Mentions, DJ	5 MIN	11:00 AM	11:05 AM Main Stage
Dance Lesson, Dance Performances	30 MIN	11:05 AM	11:35 AM Main Stage
WINNERS CIRCLE Contest VIP Area (VIP area is open from 11:15- 3:00 PM)	2.5 Hrs	11:30 AM	3:00 PM VIP
Opening Band: Revelacion Salsero - 1st Set	45 Min	11:35 AM	12:20 PM Main Stage
DANCE PERFORMANCE: Rosario Torres	10 MIN	12:25 PM	12:35 PM Main Stage
Opening Band: REVELACION Salsero - 2nd Set	45 Min	12:40 PM	1:25 PM Main Stage
Make the Biggest Cuban Sandwich in the World & Proclamation: DJ Music and other?	90 MIN	12:45 PM	2:00 PM Sandwich Area
Wrap of Sandwich, breakdown of Sandwich area	30 MIN	2:05 PM	2:35 PM Sandwich Area
SOL CARIBE	60 MIN	1:35 PM	2:35 PM Main Stage
Dance Lesson: Chris Maloof Salsa Arobics	15 MIN	2:40 PM	2:55 PM Main Stage
SOL CARIBE	60 MIN	3:00 PM	4:00 PM Main Stage
CLOSING Announcements, Winners, Thank you Sponsors, etc.	10 MIN	4:05 PM	4:15 PM Main Stage
BREAKDOWN AND CLEAN UP	120 MIN	4:20 PM	6:20 PM